Verzendkosten

VERZENDKOSTEN

De hierna vermelde tarieven gelden ENKEL voor cadeau-artikelen. Voor de levering van meubelen, gelieve contact per mail op te nemen met Mimi&Co. Onderaan vindt u een prijsindicatie.

Vanaf 75 euro leveren we cadeau-artikelen gratis!

In de vermelde prijzen zijn de verzendkosten niet inbegrepen. Deze zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht. Bij de afrekening worden automatisch de verschuldigde verzendkosten in rekening gebracht. Voor meubels verzoeken we u contact op te nemen met Mimi&Co

Voor de verzending van cadeau-artikelen zijn er drie mogelijkheden:

1. U bestelt cadeau-artikelen samen met meubeltjes:
er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor de verzending van de kleinartikelen omdat we het transport voor de meubeltjes zelf regelen. Dit wordt niet opgevangen via de eshop, dus als deze verzendkosten in rekening brengt worden deze NIET aangerekend.

2. U bent woonachtig in België en bestelt één of meer cadeau-artikelen:
a) Levering kan gebeuren via brievenpost (bpost), op voorwaarde dat het pakje door een brievenbus kan (max. 23 x 35 x 3 cm) en maximaal het volgende gewicht heeft:

Tot 340 gr: 2,37 €

Briefpost is niet verzekerd tegen diefstal, schade of verlies. Onze ervaring is echter dat deze manier van verzenden voor 99% goed gaat. De prijs bestaat uit een envelop, adreslabel, porto en handelingskosten.

Van 340 gr tot 10 kg: 4,80 €

U krijgt van ons een bevestiging van zodra de zending is verstuurd. U krijgt online tracking (via een track and trace code), zodat u kan achterhalen wat de status van uw zending is.

3. U bent woonachtig in Nederland en bestelt één of meer cadeau-artikelen:

Tot 10 kg: 4,80 €

U krijgt van ons een bevestiging van zodra de zending is verstuurd. U krijgt online tracking (via een track and trace code), zodat u kan achterhalen wat de status van uw zending is.

4. Voor meubels gelden de volgende indicatieve prijzen (neem contact met ons op voor een offerte):

Belgie: 25 €

Tot Breda 30 € (100 km)

Tot Rotterdam 40 € (144 km)

Tot Den Haag 50 € (171 km)

tot Amsterdam 60 € (200 km)

Wij bezorgen zelf onze meubeltjes met eigen vervoer. Onze service wordt door de klanten erg gewaardeerd (zie gastenboek).
In de mate van het mogelijke brengen we samen met u de meubels tot in de (kinder-)kamer. Het in elkaar zetten van kasten en andere meubels gebeurt in overleg.

We hebben ervaring met leveringen verder in Nederland. Voor klanten uit Nederland, die willen besparen op transport, brengen wij onze meubeltjes (op afspraak) GRATIS tot in Den Bosch. U kan ze daar komen ophalen.